elefant.ro lansează programul Elefant Premium prin care vrea să acorde reduceri de 10 milioane de lei

Autor: Florin Casota Postat la 17 octombrie 2017 2985 afişări

La 7 ani de la înfiinţare, elefant.ro lansează Elefant Premium, un program de loialitate, prin care elefant.ro va aloca, în următorii ani, peste 10.000.000 de lei sub formă de vouchere de reducere.

elefant.ro lansează programul Elefant Premium prin care vrea să acorde reduceri de 10 milioane de lei

Programul Elefant Premium constă în acumularea de puncte la fiecare comandă efectuată pentru acele produse care au însemnul “+n puncte” în pagina de descriere. Pentru fiecare leu cheltuit pe elefant.ro, la aceste produse marcate, utilizatorul primeşte în contul său un punct Elefant Premium. Punctele se calculează la valoarea finală a produselor, excluzând transportul.

“Dorim să fim cât mai aproape de clienţii noştri şi drept urmare, membrii Elefant Premium vor beneficia de promoţii speciale şi beneficii consistente prin intermediul acestui program, iar pe viitor, vor putea să acumuleze puncte nu doar plasând comenzi noi, ci şi prin intermediul reţelelor sociale. Încercăm să le oferim o experienţă de cumpărături cât mai satisfăcătoare”, explică Mustafa Koseturk, director de marketing al elefant.ro.

Punctele acumulate prin Elefant Premium au valabilitate nelimitată şi se pot transforma ulterior în vouchere de reducere. Acestea pot fi folosite la orice comandă pe elefant.ro, pentru orice produse, în maximum 90 de zile de la emiterea lor.

Accesul în programul Elefant Premium se realizează automat, odată cu crearea unui cont de utilizator pe elefant.ro.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.