În ce cartiere din Bucureşti trebuie să cumperi un apartament dacă vrei să-ţi recuperezi investiţia repede

Postat la 17 octombrie 2017 3368 afişări

Apartamentele din zona centrală sau semi­cen­trală, cele situate aproape de centre comerciale şi de biro­uri şi la preţuri medii, atrag cele mai bune randamente, res­pectiv valoare a chiriilor în raport cu valoarea de achiziţie.

În ce cartiere din Bucureşti trebuie să cumperi un apartament dacă vrei să-ţi recuperezi investiţia repede

În cazul unui imobil nou şi luând în calcul un apartament cu două camere, cel mai mare randament, de 8,5%, este înregistrat de locuinţele din cartierul Dristor, iar investiţia de 78.000 de euro (cât este în medie preţul de achiziţie) ar urma să fie amortizată în mai puţin de 12 ani, potrivit datelor imobiliare.ro şi calculelor ZF. Datele iau în calcul o chirie lunară medie de 550 de euro.

Citeşte mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.