După Coreea de Nord, o altă mare PUTERE NUCLEARĂ ameninţă lumea. Avertismentul EXPLICIT pentru Statele Unite. „Reacţia va fi NIMICITOARE”

Postat la 10 octombrie 2017 2063 afişări

Iranul este pregătit pentru "toate opţiunile" în cazul în care Administraţia Donald Trump va cataloga Gardienii Revoluţiei drept organizaţie teroristă, avertizează Ali Akbar Velayati, un consilier al liderului suprem iranian, ayatollahul Ali Khamenei.

După Coreea de Nord, o altă mare PUTERE NUCLEARĂ ameninţă lumea. Avertismentul EXPLICIT pentru Statele Unite. „Reacţia va fi NIMICITOARE”

"Americanii sunt prea mici pentru a putea face rău Gardienilor Revoluţiei", a afirmat Ali Akbar Velayati, citat de agenţia ISNA."Avem toate opţiunile. Orice vor face, vom adopta măsuri de reciprocitate", a spus consilierul ayatollahului Ali Khamenei.

 

Luni, Iranul a ameninţat Statele Unite cu o reacţie "nimicitoare" în cazul în care Administraţia Donald Trump va cataloga Gardienii Revoluţiei iraniene drept "organizaţie teroristă", regimul islamist de la Teheran subliniind că armata SUA va fi tratată precum reţeaua teroristă Stat Islamic.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.