DRDP, a doua casă: Un deputat şi-a angajat familia şi toată Organizaţia PSD la Drumuri Naţionale

Postat la 17 februarie 2021 1109 afişări

DRDP, a doua casă: Un deputat şi-a angajat familia şi toată Organizaţia PSD la Drumuri Naţionale

Deputatul PSD s-a mutat cu totul în DRDP, deşi acolo făcea doar figuraţie: şi-a adus după el soţia şi cumnatul plus cinci tinerei de la Organizaţia Municipală PSD, pe care o conduce. Sora i-a fost angajată la Consiliul Judeţean. Toţi merită să aibă nişte cariere frumoase la stat, chiar dacă drumuri nu se mai fac de 30 de ani

Soţia şi cumnatul la „Drumuri”, sora la Consiliul Judeţean. La prima instituţie, Marius Ostaficiuc a fost şef serviciu şi director, la a doua consilier judeţean. Acum, Ostaficiuc e deputat, preşedinte al filialei municipale a PSD. Iar pe unii dintre apropiaţii de la partid i-a plantat la Drumuri. Politica şi cariera la stat, mână în mână.

Soţia, angajată în 2017, înainte de a naşte

Până la alegerile parlamentare din decembrie 2020, locul de muncă al lui Marius Ostaficiuc a fost la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Iaşi, ca şef departament „venituri”. Ostaficiuc a îndeplinit această funcţie în perioada 2012020, anterior fiind şef serviciu comercial (2016-2017) şi director comercial (2012-2016), toate la DRDP.

În 2017, în filiala de la Iaşi a companiei a ajuns şi soţia sa, Ramona, inginer. Potrivit declaraţiei de avere pe care a completat-o în decembrie 2020, Marius Ostaficiuc a câştigat de la DRDP în 2019 peste 93.000 de lei net (o medie lunară de 7.816 lei).

Tot în 2019, soţia sa, Ramona, a acumulat venituri de aproximativ 40.000 de lei, adică o medie de 3.300 lei/lună, o bună parte a anului fiind în concediu de creştere a copilului.

Cititi mai multe pe www.reporteris.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angajare,
casa,
deputat

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.