Dragnea: Sper ca ancheta DNA la ANRE să meargă în profunzime. Poate se extinde şi în domeniul gazelor

Postat la 06 iunie 2014 88 afişări

Vicepremierul Liviu Dragnea şi-a exprimat speranţa, vineri, ca ancheta DNA în cazul ANRE, care ar fi impus o dublă taxare certificatelor verzi, să meargă în profunzime, el arătând că această anchetă este extrem de importantă şi că se poate extinde şi în alte domenii, cum ar fi gazele.

Dragnea: Sper ca ancheta DNA la ANRE să meargă în profunzime. Poate se extinde şi în domeniul gazelor

 „Eu sper ca aici ancheta să meargă în profunzime, pentru că discutăm de facturile pe care le plătim şi noi, ca şi consumatori casnici, discutăm şi de facturile pe care le plătesc consumatorii din industrie şi sper ca acolo lucrurile să se limpezească”, a spus Dragnea.

„Din punctul meu de vedere, este o anchetă extrem de importantă care se desfăşoară în domeniul energiei. Poate se poate extinde şi în alte domenii, nu ştiu, poate în domeniul gazelor”, a spus Dragnea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dragnea-sper-ca-ancheta-dna-la-anre-sa-mearga-in-profunzime-poate-se-extinde-si-in-domeniul-gazelor-12708585
12708585
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.