Dragnea, şah mat la Iohannis! DECLARAŢIA liderului PSD la care nu se aştepta NIMENI!

Postat la 07 februarie 2017 352 afişări

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că se aşteaptă ca preşedintele Klaus Iohannis să aibă, în Parlament, un mesaj echilibrat, liderul social-democrat făcând şi un anunţ-surpriză referitor la iniţiativa referendumului privind lupta anticorupţie.

Dragnea, şah mat la Iohannis! DECLARAŢIA liderului PSD la care nu se aştepta NIMENI!

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că se aşteaptă ca preşedintele Klaus Iohannis să aibă, în Parlament, un mesaj echilibrat, un apel la stabilitate, afirmând că PSD va da aviz favorabil iniţiativei preşedintelui de a organiza un referendum privind lupta anticorupţie.

 

''În ceea ce priveşte solicitarea preşedintelui din partea noastră este aviz fvorabil fără nici un fel de problemă'', a susţinut preşedintele PSD.

Declaraţiile complete, în articol.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
dragnea,
iohannis,
presedinte

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.