Dacian Cioloş: Nimeni, niciodată, nu va mai putea guverna pe ascuns în România

Postat la 06 februarie 2017 243 afişări

Fostul premier Dacian Cioloş a comentat duminică cea de-a şasea zi de proteste spunând că ''aceste zile nu sunt numai despre abrogarea unei ordonanţe de urgenţă, ci despre o societate matură care spune stop minciunii şi populismului''.

Dacian Cioloş: Nimeni, niciodată, nu va mai putea guverna pe ascuns în România

''Nimeni, niciodată, nu va mai putea guverna pe ascuns în România. Sute de mii de români au ieşit în stradă pentru apărarea democraţiei, a statului de drept, pentru o justiţie puternică şi pentru o societate bazată pe valori. Sute de mii de români cer o Românie cinstită, deschisă, europeană. Sute de mii de români cer o altfel de guvernare: onestă, transparentă, numai în slujba cetăţenilor. Aceste zile nu sunt numai despre abrogarea unei ordonanţe de urgenţă, ci despre o societate matură care spune stop minciunii şi populismului. Nu sunt numai despre o lege pusă pe hârtie, ci despre moralitate şi despre conştiinţă colectivă, despre viitorul nostru ca naţie. În această seară, sute de mii de români luminează sufletul ţării'', a comentat Cioloş pe Facebook.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.