Mesajul lui Liviu Dragnea pentru românii care protestează in Piata Victoriei

Postat la 06 februarie 2017 1243 afişări

La câteva ore după ce ordonanţa de modificare a codurilor penale a fost abrogată, Liviu Dragnea a declarat că actul normativ a fost „un pretext al celor care au incitat oamenii să iasă în stradă”, adevărata miză fiind divizarea PSD. El a susţinut, totodată, că protestele au fost „organizate profesionist”, chiar dacă mulţi oameni au ieşit din proprie iniţiativă în stradă.

Mesajul lui Liviu Dragnea pentru românii care protestează in Piata Victoriei

„Ordonanţa respectivă a fost un pretext a celor care au incitat oamenii să iasă în stradă. Miza a fost, de la alegerile prezidenţiale încoace, ca PSD să fie divizat”, a spus şeful social-democraţilor, Liviu Dragnea, la RTV. 

Şeful PSD a inistat că ceea ce s-a întâmplat în ultima săptămână în tară este „un plan bine pus la punct”, iar dacă protestele nu încetează după abrogarea ordonanţei „se vede că acest plan a fost pus la cale în altă parte”. 

„Există organizare(la proteste-n.r.). E foarte greu să spunem cine organizează. Instituţiile statului vor avea încet încet aceste informaţii şi, mai devreme şau mai târziu, lumea trebuie să ştie cine a organizat profesionist această manifestare”, a spus Dragnea. 

 

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.