Zeci de jurnalişti străini au transmis live evenimentele din Piaţa Victoriei

Postat la 06 februarie 2017 166 afişări

Cea mai mare manifestaţie din România, de după 1989, a strâns la Bucureşti jurnalişti din toate colţurile ţării. Corespondenţii de la BBC, Euronews, Al Jazeera sau CCTV din China au transmis, alături de jurnaliştii români, evenimentele din ultimele zile din Piaţa Victoriei.

Zeci de jurnalişti străini au transmis live evenimentele din Piaţa Victoriei

Protestele din România la care au participat sute de mii de manifestanţi au atras atenţia presei internaţionale, astfel că la noi în ţară au venit jurnalişti de la cele mai importante televiziuni sau publicaţii străine, care au transmis live protestele din Piaţa Victoriei.

Printre primii care au ajuns în Bucureşti au fost jurnaliştii bulgari de la B TV, urmaţi de colegii lor de la On Air, Bulgaria şi Nova Tv, Bulgaria. Al Jazeera, cea mai mare staţie de ştiri din Orient şi-a trimis corespondenţii pentru a transmite live imagini din faţa Guvernului României. Cu cât protestele s-au amplificat, cu atât numărul jurnaliştilor străini a crescut.

Duminică, seara în care a fost cel mai mare număr de protestatri, au transmis live CCTV din China, Rai 3, Italia, PTC TV din Serbia, Rusia 1, CNN, BBC, Cehia TV, News 24 America şi Euronews.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.