Dragnea: Ponta vrea ca acordul de coabitare cu Băsescu să funcţioneze. Pactul poate fi salvat

Postat la 10 octombrie 2013 34 afişări

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, joi, că premierul Victor Ponta vrea ca acordul de coabitare cu preşedintele Traian Băsescu să funcţioneze, preşedintele executiv al PSD apreciind că pactul poate fi salvat.

Dragnea: Ponta vrea ca acordul de coabitare cu Băsescu să funcţioneze. Pactul poate fi salvat

 Pactul de coabitare "a fost necesar iniţial, pentru că, cel puţin aşa a părut, că acel document scris pe care premierul l-a respectat şi şi l-a asumat cu toată responsabilitatea şi l-a luat în serios a fost apreciat de cancelariile internaţionale şi a arătat că în România în 2013 va fi stabilitate, înţelegere, o colaborare instituţională corectă între Guvern şi Preşedinţie şi, din câte ştiu eu, premierul doreşte în continuare ca acest acord să funcţioneze, nu doreşte să-l denunţe", a afirmat Dragnea la RFI.

Victor Ponta "nu vrea să-l denunţe şi în continuare dacă mai poate fi salvat ca şi acord în continuare, de ce nu?", a continuat vicepremierul.

Întrebat dacă el crede că pactul de coabitare mai poate fi salvat, Dragnea a răspuns: "Da, eu cred că da. Sunt realist".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dragnea-ponta-vrea-ca-acordul-de-coabitare-cu-basescu-sa-functioneze-pactul-poate-fi-salvat-11490043
11490043
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.