Dragnea, despre relaţia cu Firea: Am început să comunicăm mai des/ Ce îşi reproşează

Postat la 13 mai 2019 61 afişări

Preşedintele PSD Liviu Dragnea spune că a comunicat în ultima vreme cu Gabriela Firea, primarul general, iar dacă îşi reproşează ceva în relaţia cu aceasta este faptul că nu au comunicat mai des.

Dragnea, despre relaţia cu Firea: Am început să comunicăm mai des/ Ce îşi reproşează

"Şi când era supărată pe mine şi dacă a avut vorbe mai grele la adresa mea, eu m-am abţinut, pentru că aşa cum ţineam la ea ţin acum. Este foarte greu să construieşti o punte. Cred că nu am comunicat destul cu Gabi Firea. Şi aici a fost greşeala mea. Cred că o groază din chestiile despre care a spus că au fost îngreunate din partea Guvernului a crezut că au fost din partea mea. A fost încărcată cu tot felul de minciuni. Am început să comunicăm mai des şi lucrurile au început să se mişte", a declarat Liviu Dragnea, la România Tv.

Legat de acuzaţiile Gabrielei Firea că ar putea fi vorba de o mână criminal în cazul sârmei pe care i-au găsit-o medicii în colon, Dragnea a comentat: "În jurul Primăriei Capitalei nu sunt foarte multe interese? Chiar nu vreau să o contrazic pentru că nu am cum. Orice e posibil. Te gândeşti la orice la starea asta care se induce şi se alimentează în România. Nu pot să spun dar nici nu pot să exclud ce spune Gabi Firea. Şi ea a trecut prin momente foarte dificile. Pentru mine e de neacceptat, nu pot accepta aşa ceva, dar pe de altă parte nu pot să spun nu".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dragnea,
relatie,
incepere,
comunicat

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.