Donald Trump l-a nominalizat pe Mike Pompeo pentru funcţia de director al CIA

Postat la 18 noiembrie 2016 421 afişări

Donald Trump l-a nominalizat pe Mike Pompeo pentru funcţia de director al CIA

Donald Trump, i-a oferit congresmanului Mike Pompeo funcţia de director al Agenţiei Centrale de Informaţii (CIA), au declarat surse din echipa preşedintelui ales al Statelor Unite, care au adăugat că Pompeo a acceptat propunerea, informează site-ul cotidianului Washington Post.

Mike Pompeo este membru al Camerei Reprezentanţilor din partea Partidului Republican şi reprezintă un district electoral din statul american Kansas.

Sursele citate de cotidianul Washington Post au făcut declaraţiile sub protecţia anonimatului.

Pompeo, în vârstă de 52 de ani, a fost membru al comisiilor de informaţii, energie şi comerţ ale Camerei Reprezentanţilor, cât şi în comisia care s-a ocupat cu anchetarea atacului terorist din 2012 ce a vizat misiunea diplomatică americană de la Benghazi, Libia.

La fel ca Donald Trump, congresmanul a criticat Acordul nuclear cu Iranul, iar într-un mesaj postat joi pe Twitter, Pompeo afirma că "abia aştept anularea acestui acord dezastruos cu cel mai mare sponsor statal al terorismului din lume".

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.