Doi deputaţi ucraineni, răniţi în timpul unei dispute violente în Parlament

Postat la 16 ianuarie 2014 36 afişări

Cel puţin doi deputaţi au fost răniţi, joi, într-o ceartă între reprezentanţii opoziţiei proeuropene şi cei ai partidului aflat la putere, în cursul dezbaterilor din Parlamentul ucrainean pe tema bugetului.

Doi deputaţi ucraineni, răniţi în timpul unei dispute violente în Parlament

 Deputatul partidului guvernamental Vladimir Malişev a fost rănit la cap, iar cel al partidului opoziţiei Batkivşcina, Stepan Kubiv, la gură, potrivit unui fotograf al AFP.

În timp ce deputaţii opoziţiei, conduse de boxerul Vitali Klitciko, încearcă să blocheze de la începutul săptămânii lucrările Parlamentului, deputaţii din cadrul Partidului Regiunilor al preşedintelui Viktor Ianukovici au insistat pentru menţinerea examinării proiectului de buget pentru 2014.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/doi-deputati-ucraineni-raniti-in-timpul-unei-dispute-violente-in-parlament-11914445
11914445
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.