Salonul Auto de la Detroit: Eficienţa este cuvântul cheie, cu modele mai uşoare şi mai economice

Postat la 16 ianuarie 2014 37 afişări

Salonul Auto de la Detroit se deschide sâmbătă publicului cu modele atent adaptate preferinţelor consumatorilor americani, accentul fiind pus pe performanţă şi lux în condiţii de eficienţă energetică şi siguranţă - maşini mai uşoare, consum mai redus de carburant, tehnologii avansate.

Salonul Auto de la Detroit: Eficienţa este cuvântul cheie, cu modele mai uşoare şi mai economice

 De la noua camionetă Ford F-150, cu caroserie construită aproape integral din aluminiu, la evoluţia Clasei C de la Mercedes-Benz, care a devenit mai spaţios şi în acelaşi timp mai uşor, producătorii fac eforturi pentru a reduce greutatea fiecărui automobil, îmbunătăţind astfel performanţele fără a creşte consumul de carburant.

Clienţii se pot aştepta astfel la modele mai economice din punct de vedere al consumului, cu siguranţă sporită datorită designului mai solid şi construcţiei din materiale inovatoare.

Companiile şi-au adaptat cu precizie ofertele la evoluţia preferinţelor consumatorului american, aflat în căutare de automobile mai "verzi" şi mai sigure, dar care nu sacrifică plăcerea de a conduce - performanţă şi confort.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/salonul-auto-de-la-detroit-eficienta-este-cuvantul-cheie-cu-modele-mai-usoare-si-mai-economice-11912259
11912259
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.