Discutiile pe buget, blocate! Transa urmatoare de la FMI este in pericol, anunta ministrul Finantelor

Postat la 18 decembrie 2010 14 afişări

Discutiile pe bugetul de stat din Comisiile de buget-finante au fost suspendate, dupa ce reprezentantii opozitiei au parasit sedinta. Ministrul Finantelor, Gheorghe Ialomitianu, a declarat ca amendamentele depuse de opozitie la proiectul bugetului au scop populist, apreciind ca, daca opozitia blocheaza desfasurarea activitatii celor doua comisii, inseamna ca aceasta doreste sa nu existe buget.

"Daca blocheaza desfasurarea activitatii, inseamna ca opozitia doreste sa nu avem buget. Stiti ca e conditionalitate cu acordul cu FMI si Comisia Europeana, inseamna ca nu vom primi transele de la cele doua organisme internationale. Romania trebuie sa mearga pe pietele financiare in alte conditii, cu costuri mari", a spus Ialomitianu, dupa ce sedinta comisiilor de buget-finante a fost suspendata pana la ora 15:00, din lipsa de cvorum, dupa ce reprezentatii opozitiei au refuzat sa mai participe la lucrari.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
buget,
FMI,
ministru,
finante,
parlament,
Ialomitianu
/actualitate/discutiile-pe-buget-blocate-transa-urmatoare-de-la-fmi-este-in-pericol-anunta-ministrul-finantelor-7830014
7830014
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.