Dezvoltatorul One United Properties anunţă deschiderea propriului centru de vânzări

Autor: Andra Stroe Postat la 03 noiembrie 2021 96 afişări

Dezvoltatorul One United Properties anunţă deschiderea propriului centru de vânzări

Compania One United Properties, unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari din România, listată la BVB sub simbolul ONE, anunţă deschiderea unui centru de vânzări în cadrul ansamblului One Floreasca City. Unitatea devine, astfel, biroul principal de vânzări pentru toate proiectele companiei, atât cele finalizate, cât şi cele aflate în dezvoltare sau proiectare.

Spaţiul, situat în complexul One Mircea Eliade, parte a ansamblului One United Properties, a fost amenajat de echipa de designeri de la Lemon Interior Design şi găzduieşte o expoziţie de modele arhitecturale 3D, care pot fi accesate şi prin intermediul unor prezentări de tip tur virtual.

Potrivit reprezentanţilor companiei, cei ce vizitează centrul de vânzări One şi îşi dau acordul să fie adăugaţi în directorul de clienţi al companiei pot beneficia de consultanţă imobiliară specializată, de soluţii optime pentru bugetul indicat şi diverse oportunităţi pe tot parcursul colaborării. „Acesta este şi unul dintre principalele motive pentru care îi încurajăm pe toţi cei ce intră în legătură cu noi să menţină în permanenţă o comunicare deschisă pentru a se bucura din plin de experienţa profesională a agenţilor noştri şi de cele mai interesante oferte imobiliare din portofoliul One”, spune Beatrice Dumitraşcu, CEO Residential Division One United Properties, într-un comunicat.

Dezvoltat pe locul fostei platforme Automatica, One Floreasca City, ansamblul care găzduieşte centrul de vânzări One, este, potrivit companiei, „prima dezvoltare sustenabilă cu funcţiune mixtă din România, care îmbină într-un ansamblu arhitectural contemporan o componentă rezidenţială – One Mircea Eliade, una office – One Tower, şi una comercială.”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companie,
vanzari,
ansamblu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.