Deţinutul de la Jilava, care a fugit de la punctul de lucru, capturat

Postat la 20 ianuarie 2013 13 afişări

Deţinutul, care a părăsit punctul de lucru unde fusese repartizat, a fost capturat, duminică, de către autorităţi, informează Penitenciarul Bucureşti-Jilava.

Deţinutul Laurenţiu Adrian Dumitru a fost capturat duminică, în jurul orei 17.00, în urma unor informaţii obţinute de personalul închisorii unde era încarcerat acesta.

La operaţiunea de capturare au participat angajaţi Penitenciarului Bucureşti Jilava şi reprezentanţi ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Ilfov, Poliţiei Judeţene Ilfov, Jandarmeriei Bucureşti, Direcţiei Generale de Poliţiei a Municipiului Bucureşti. Deţinutul a fost readus în Penitenciarul Bucureşti Jilava, urmând a fi finalizate cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

În acest caz a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Jilava,
capturat,
deţinut
/actualitate/detinutul-de-la-jilava-care-a-fugit-de-la-punctul-de-lucru-capturat-10501457
10501457
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.