Detalii despre modul în care a încercat Paris Jackson să se sinucidă

Postat la 06 iunie 2013 90 afişări

Paris Jackson, fiica în vârstă de 15 ani a cântăreţului Michael Jackson, a fost spitalizată miercuri la Los Angeles după ce a încercat să se sinucidă tăindu-şi venele de la încheietura mâinii drepte şi luând un număr mare de analgezice, susţine site-ul TMZ.

Detalii despre modul în care a încercat Paris Jackson să se sinucidă

 Fiica adolescentă a megastarului american se simte bine din punct de vedere fizic, potrivit unei surse din anturajul familiei Jackson, care a cerut să i se respecte viaţa privată.

Paris Jackson a încercat să îşi secţioneze venele de la încheietura mâinii drepte cu un cuţit şi a lăsat un mesaj evocând sinuciderea, a precizat site-ul TMZ.com, specializat în publicarea de informaţii despre celebrităţi. Paris a luat şi un număr mare de medicamente împotriva durerii (analgezice), afirmă TMZ.com.

Adolescenta, al cărei tată celebru a murit în 2009, "a încercat să îşi facă o tăietură", a indicat o sursă apropiată de familia Jackson, care a preferat să îşi păstreze anonimatul. "A simţit nevoia de a-l avea pe tatăl ei alături de ea (...) A fost deja tratată în trecut pentru depresie, iar acest gest seamănă cu un adevărat strigăt de ajutor", a adăugat aceeaşi sursă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/detalii-despre-modul-in-care-a-incercat-paris-jackson-sa-se-sinucida-10933638
10933638
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.