Descoperire gigant: Britanicii au găsit un miliard de barili de petrol în Golful Mexic

Autor: Alex Ciutacu Postat la 10 ianuarie 2019 329 afişări

Descoperire gigant: Britanicii au găsit un miliard de barili de petrol în Golful Mexic

Investiţiile companiei BP în noua generaţie de tehnologii îşi dovedesc randamentul, încât compania a descoperit un miliard de barili de petrol în Golful Mexic, potrivit CNBC.

Compania britanică de energie a descoperit un miliard de barili de petrol în Golful Mexicului. BP a mai anunţat două descoperiri offshore noi şi o investiţie masivă ce urmează a fi confirmată.

BP este cel mai mare producător de petrol din Golful Mexic şi face tot posibilul pentru a-şi păstra acest titlu.

BP şi-a majorat acum estimările pentru producţia combustibilului fosil din regiune la circa 400.000 de barili de petrol pe zi până la mijlocul următorului deceniu.

Astăzi, produce circa 300.000 barili pe zi, faţă de 200.000 barili pe zi în urmă cu cinci ani.

Marti, compania a anunţat că va cheltui 1,3 miliarde de dolari pentru a dezvolta a treia fază a sondei Atlantis de pe coasta New Orleans-ului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
descoperire,
petrol,
golf

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.