Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, pus sub control judiciar de DNA

Postat la 03 martie 2014 28 afişări

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a fost pus sub control judiciar de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), fiind urmărit penal pentru efectuarea de operaţiuni financiare incompatibile cu funcţia şi dare de mită în formă continuată.

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, pus sub control judiciar de DNA

 Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Secţia de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii controlului judiciar faţă de inculpatul Cătălin Marian Rădulescu, deputat PSD de Argeş, în cauză rezultând suspiciunea rezonabilă că acesta a săvârşit infracţiunile concurente de: efectuarea de operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia şi dare de mită în formă continuată

În ordonanţa de dispunere a controlului judiciar, procurorii au reţinut că: în perioada ianuarie 2013 - februarie 2014, inculpatul, concomitent cu ocuparea funcţiei de deputat în Parlamentul României, s-a ocupat de administrarea şi controlul societăţii SC Concordia Con. Strade SRL, efectuând în acest sens operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia. Concret, acesta s-a subrogat în drepturile şi obligaţiile administratorului de drept, manifestându-se totodată şi ca director general al societăţii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/deputatul-psd-catalin-radulescu-pus-sub-control-judiciar-de-dna-12185701
12185701
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.