Deputatul PSD care îndemna elevii să "nu fumeze în budă" transmite că mesajul său a fost înţeles greşit

Postat la 18 septembrie 2017 193 afişări

Călin Matei, deputatul PSD care a postat, în prima zi de şcoală, un mesaj pe pagina de Facebook în care îndemna elevii să nu fumeze în budă şi scria ”pune-ţi”, în loc de "puneţi", şi-a explicat luni mesajul susţinând că a fost o glumă.

Deputatul PSD care îndemna elevii să "nu fumeze în budă" transmite că mesajul său a fost înţeles greşit

"Unde nu a fost glumă? Mesajul era pentru cei care fumează", a replicat Călin Matei când a fost întrebat de jurnalişti ce a vrut să transmită.

Întrebat cum ar putea cineva să îşi dea seama că e glumă, alesul a spus scurt: "Să-l citiţi. Era glumă. Eu am vrut să îi îndemn pe copii să înveţe, să fie ascultători şi să nu fumeze în toaletă, ca să nu spun budă".

Legat de cratima apărută greşit în text, deputatul a afirmat că a fost o eroare pe care şi-o asumă.

Deputatul PSD Călin Matei a postat, în prima zi de şcoală, un mesaj în care îi îndeamnă pe elevi să se ţină de carte şi să nu fumeze ”în budă”, însă mesajul său conţinea o eroare de gramatică, parlamentarul scriind ”pune-ţi” în loc de ”puneţi”.

”Nici mie nu mi-a fost dragă şcoala, ca la majoritatea dintre voi. Da' nu am avut ce face, tot ca majoritatea dintre voi! Până la următoarea vacanţă, pune-ţi mâna pe carte, fiţi cuminţi şi nu fumaţi în budă! Succes!”, a scris Călin Matei.

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.