OMV Petrom a început o nouă campanie de foraj în Marea Neagră

Postat la 18 septembrie 2017 422 afişări

OMV Petrom, cel mai mare producător de ţiţei şi gaze din sud-estul Europei, anunţă demararea unei noi campanii de foraj în Marea Neagră, în apele de mică adâncime din cadrul blocului Istria.

OMV Petrom a început o nouă campanie de foraj în Marea Neagră

În cadrul acestei campanii vor fi forate patru sonde noi: trei sonde în zăcăminte existente şi o sondă de explorare, se precizează într-un comunicat al companiei.

”Deşi zăcămintele offshore din Marea Neagră au un istoric de producţie de 30 de ani, ele continuă să furnizeze o parte importantă din producţia totală a grupului. Prezenta campanie de foraj este în linie cu strategia noastră de a exploata la maximum potenţialul portofoliului nostru cheie şi de a produce cât mai eficient pentru a gestiona declinul natural al producţiei”, declară Peter Zeilinger, membru al Directoratului OMV Petrom, responsabil pentru activitatea Upstream.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.