Deputat USR PLUS: Vrem coaliţie pe bune, nu oameni cu interese mici în funcţii publice

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 07 iunie 2021 36 afişări

Mihai Chirica a propus un consilier local „dezertor” drept viceprimar al Iaşului, anunţă deputatul USR PLUS Iulian Bulai: „Chirica, aşteptăm demisia ta. Vrem coaliţie pe bune, nu oameni cu interese mici în funcţii publice”.

Deputat USR PLUS: Vrem coaliţie pe bune, nu oameni cu interese mici în funcţii publice

„Mihai Chirica este o ruşine pentru această coaliţie. Edilul de care ar trebui să se distanţeze PNL-ul a propus un consilier local dezertor drept viceprimar al Iaşului. Trădătorii se adună. Cei care au de suferit sunt ieşenii, care nu primesc ceea ce trebuie: o administraţie publică locală performantă şi un buget cheltuit pentru ei, nu pentru mafia lui Chirica. Capitala Moldovei merită mai mult”, transmite Iulian Bulai.

Deutatul USR PUS îi cere demisia lui Mihai Chirica din funcţia de primar al municipiului Iaşi.

„Îi solicit lui Mihai Chirica să facă un gest de normalitate: să îşi dea demisia. Să lase capitala Moldovei să respire, pentru a ajunge la nivelul marilor oraşe europene. Mihai Chirica, aşteptăm demisia ta. Dacă Iaşul suferă, Moldova suferă. Hai, PNL, ştim că se poate dacă se vrea! Vrem coaliţie pe bune, nu oameni cu interese mici în funcţii publice. O susţin pe colega mea, Cosette Chichirău, în lupta cu mafia lui Chirica”, conchide Bulai.

Bugetul municipiului Iaşi a fost aprobat luna trecută, după ce unul dintre consilierii USR PLUS, Cezar Baciu, a votat în favoarea proiectului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
usr plus,
iaşi,
bulai

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.