Deputat exclus din ALDE: Dictat care i-ar face invidioşi şi pe liderii partidului comunist

Autor: Departamentul Corespondenţi Postat la 14 septembrie 2019 23 afişări

Deputatul Ion Cupă, exclus din ALDE, susţine că cei vizaţi de excludere nu au primit dreptul de a-şi apăra punctele de vedere, motiv pentru care decizia a fost „un dictat de care ar fi invidioşi şi liderii de tristă amintire ai partidului comunist”.

„Excluderea şi radierea mea din rândul membrilor ALDE sunt decizii luate profund nestatutar. Transformarea unei şedinţe informale în Birou Politic Executiv al Partidului şi excluderea unor oameni care au fondat şi consolidat partidul reprezintă un demers total antidemocratic şi antiliberal. ALDE şi liderul său devin, şi prin această decizie, din apărătorii drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti inamicii acestor valori şi principii liberale”, scrie Cupă pe Facebook.

Acesta adaugă că „a nu da posibilitatea celor vizaţi pentru excludere să-şi apere în instanţele partidului punctul lor de vedere este un dictat pentru care ar fi invidioşi şi liderii de tristă amintire ai partidului comunist”.

Din punctul său de vedere, mai scrie deputatul, este şi va rămâne membru ALDE, liderul organizaţiei judeţene ALDE Dolj şi vicepreşedinte naţional al partidului.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
DEPUTAT,
ALDE,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.