Departamentul pentru Turism: Parametrii de calitate a apei mării pe litoralul românesc sunt buni

Postat la 04 iulie 2014 35 afişări

Departamentul pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri şi Turism a anunţat vineri că pe litoralul românesc parametrii de calitate a apei mării sunt "buni", după ce MAE a avertizat românii că există un risc crescut ca pe litoralul bulgăresc apa mării să fie infectată cu virusul hepatic A.

Departamentul pentru Turism: Parametrii de calitate a apei mării pe litoralul românesc sunt buni

 "Departamentul pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Mediu de Afaceri şi Turism asigură turiştii care doresc să-şi petreacă următoarele zile pe litoralul românesc că instituţiile autorizate controlează periodic calitatea apei. Conform ultimelor teste efectuate de Direcţia de Sănătate Publică Constanţa, în acest moment parametrii de calitate a apei sunt buni", se arată într-un comunicat transmis vineri MEDIAFAX.

Într-un comunicat de presă transmis vineri dimineaţă, Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care intenţionează să călătorească în Bulgaria sau care se află deja pe litoralul bulgăresc al Mării Negre asupra faptului că, potrivit informaţiilor publicate de specialiştii bulgari în hepatologie, în urma inundaţiilor provocate de ploile puternice care au afectat Portul Varna şi unele staţiuni bulgăreşti la Marea Neagră există riscul ridicat ca apa mării să fie infectată cu virusul hepatic A.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/departamentul-pentru-turism-parametrii-de-calitate-a-apei-marii-pe-litoralul-romanesc-sunt-buni-12888166
12888166
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.