Voinea rămâne în Guvern cel puţin până la finele acestei luni pentru a pregăti rectificarea bugetară

Postat la 02 iulie 2014 27 afişări

Liviu Voinea, viitor viceguvernator al Băncii Naţionale, va rămâne în Guvern, în postul de ministru delegat pentru Buget, cel puţin până la sfârşitul lunii iulie, pentru a pregăti rectificarea bugetară, rezultă din declaraţiile premierului Victor Ponta.

Voinea rămâne în Guvern cel puţin până la finele acestei luni pentru a pregăti rectificarea bugetară

 În şedinţa de miercuri a Guvernului, premierul i-a recomandat ministrului Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, ca în următoarele trei săptămâni să stea permanent lângă ministrul Voinea, pentru a-l convinge să suplimenteze bugetul alocat acestui domeniu.

"După ce se termină şedinţa de guvern, trei săptămâni de acum încolo staţi, minut de minut, lângă domnul Voinea, la rectificare, să mai punem bani la sănătate", i-a spus Ponta ministrului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/voinea-ramane-in-guvern-cel-putin-pana-la-finele-acestei-luni-pentru-a-pregati-rectificarea-bugetara-12877215
12877215
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.