Demisie la vârful grupului Naspers cu efecte în România: eMAG are un nou preşedinte şi un nou membru al CA

Postat la 12 martie 2019 160 afişări

Demisia de la vârful grupului Naspers din luna ianuarie a acestui an a lui Oliver Minho Ripple, care a părăsit poziţia de CEO al diviziei B2C a gigantului din online pentru a conduce un fond de investiţii în Singapore, a determinat schimbări şi în România, în componenţa Consiliului de administraţie al Dante Internaţional, companie controlată de Naspers care administrează eMAG - cel mai mare magazin online local, conform unui document publicat în Monitorul Oficial.

Demisie la vârful grupului Naspers cu efecte în România: eMAG are un nou preşedinte şi un nou membru al CA

Odată cu plecarea din grupul Naspers Ripple a demisionat şi din poziţia de membru şi Preşedinte al Consiliului de administraţie al Dante Internaţional, conform documentului, astfel că acţionarii au numit în acest context un nou Preşedinte şi un nou membru al CA.

 

„Hotărârea 3: Numirea dlui Jeremy Thomas Briscombe ca nou membru al Consiliului de administraţie al societăţii pentru un mandat  valabil pentru o perioadă de 6 (şase) luni de la 31.01.2019 şi până la 31.07.2019”, conform documentului. Conform profilului de pe reţeaua socială LinkedIN, Briscombe lucrează de doi ani pentru Naspers în cadrul diviziei de e-commerce, după ce anterior a fost angajat al unor giganţi precum Walt Disney şi Yahoo!.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
naspers,
demisie,
grup,
membru,
emag

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.