De la Obor, în online. Veranda Mall a lansat un marketplace pentru care aşteaptă tranzacţii de minimum 1 milion de euro

Autor: Ioana Matei Postat la 15 iunie 2020 335 afişări

De la Obor, în online. Veranda Mall a lansat un marketplace pentru care aşteaptă tranzacţii de minimum 1 milion de euro

Reprezentanţii Veranda Mall, centrul comercial aflat în zona Obor a Capitalei, au anunţat lansarea unui marketplance online, cu care previzionează că vor ajunge la afaceri de 1 milion de euro până la finalul anului.

Într-o primă etapă, platforma va include şapte comercianţi prezenţi în Veranda Mall: English Home, Meli Melo, Tabor, Bizzar Boutique, Senior Tailor, Miniso şi Smokemania. „Suntem în discuţii şi cu alţi comercianti, atat chiriasi din cadrul Veranda Mall cat si selleri care nu sunt chiriasi, care se vor alătura într-o etapă ulterioară”, spune Alexandru Dincovici, reprezentantul centrului comercial.

„Am luat decizia la începutul pandemiei, şi contextul este cel care ne-a determinat să explorăm mai serios această nouă direcţie de business. Motivele pentru care am decis să continuăm explorarea şi să mergem până la capăt cu implementarea sunt parţial diferite, şi vin pe de o parte din avantajele pe care o astfel de platformă le poate avea, pe termen lung, şi pe de altă parte din necesitatea de a ne susţine partenerii şi, implicit sau indirect, şi pe noi, în această perioadă dificilă. Onlineul era însă o opţiune încă dinainte de pandemie, şi ne bucurăm că am reuşit să îl punem pe picioare într-un timp record, de doar două luni”, descrie reprezentantul Veranda motivele pentru care au intrat în acest business.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.