De la 1 septembrie se inaugurează un nou loc de distracţie pentru bucureşteni - GALERIE FOTO

Autor: Florin Casota Postat la 30 august 2016 1169 afişări

AFI Palace Cotroceni adaugă o altă componentă mall-ului din Cotroceni pentru a atrage şi mai mulţi clienţi, un parc de aventură unde atât  adulţii "amatori de senzaţii tari", cât şi începătorii se pot căţăra pe construcţiile realizate pe zidul din zona de food court.

De la 1 septembrie în AFI Palace Cotroceni se va deschide AFI Aventurier, cel mai mare parc de aventură dintr-un mall din Europa, potrivit reprezentanţilor companiei. În amenajarea spaţiului au fost investiţi peste 200.000 de euro şi a fost dezvoltat de Capitala Aventurii, companie specializată în construcţia de parcuri de aventură indoor.

AFI Aventurier este se află în zona de food court a mall-ului şi cuprinde un traseu pentru adulţi cu peste 25 de segmente, cu grade diferite de dificultate, dar şi un traseu pentru copii. Cel mai înalt punct se află la aproape 26 de metri înălţime, comparabil cu o clădire de 9 etaje. Tot aici se află şi o pânză de păianjen de 250 mp. De asemenea, a fost instalată cea mai lungă tironială dintr-un mall din Europa.

Parcul va fi deschis publicului începând cu 1 septembrie cu un orar de funcţionare 10-23. Preţul unui bilet va fi de 50 de lei pentru adulţi (o oră şi jumătate) şi 20 de lei pentru copii şi 15 anagajaţi, alpinişti, vor superviza vizitatorii. 

"Noi nu ne-am poziţionat doar ca un centru comercial, ci ca o destinaţie cu opţiuni multiple de shopping şi de petrecere a timpului liber. Fără îndoială, zona de entertainment va rămâne în continuare un punct forte şi un element de atracţie în rândul vizitatorilor noştri şi nu în ultimul rând, o parte integrantă din strategia noastră de dezvoltare pe termen mediu şi lung", a declarat Sorin Scîntei, General Manager AFI.

David Hay, CEO al AFI Europe, a declarat că nu poate estima un număr de vizitatori ai parcului dar că se aşteaptă ca mii de oameni să încerce noul loc de distracţie al mall-ului. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.