Dan Negru a scos-o din minţi pe Dorina Chiriac: "Un şmenar tv de alba-neagra"

Postat la 27 februarie 2018 1023 afişări

Mesajul publicat de Dan Negru, cu privire la dezaprecierea pe care şi-a arătat-o faţă de pelicula ”Nu mă atinge-mă”, premiată cu Ursul de Aur la Berlin, a revoltat-o pe actriţa Dorina Chiriac.

Dan Negru a scos-o din minţi pe Dorina Chiriac: "Un şmenar tv de alba-neagra"

Dan Negru a reacţionat extrem de dur după ce a vizionat pelicula. "Bagaţi-vă “Ursul de aur” în fund ! Dacă aş posta aici imagini din film, FB mi-ar dezactiva contul. O femeie încearcă să-şi vindece frigiditatea plătind un barbat să se masturbeze în fata ei. Şi ăla stă şi se masturbează. Iaca filmu’. Ştiu, nu înteleg eu masturbarea ca arta. Dar toţi “Ursii de Aur” fac săli goale de cinema, filme ieftine cu curve şi înjurături vândute fraierilor drept artă. Pe piaţa liberă, sunt falimentare, n-au public. Bagaţi-vă “Ursii” în fund!", a scris pe contul personal de socializare Dan Negru.

O contra-replică la cele declarate de prezentator vine din pareta actriţei Dorina Chiriac, care s-a enervat la culme de jignirile aduse de Dan Negru. ”Băăăă, da' mai opriţi-vă oleacă, nene! Să auzim şi noi dacă nu scârţâie planeta când se-nvârte. Copiii nu se duc la şcoală zilele-astea, da. Copiii ăştia, nu ăia de-acu 40 de ani. Ăştia de-acu sunt alţii. Altfel. Văd pe aici atâtea copilării fericite trăite-n sănătate-n comunism, cât n-am văzut pisici in cei 3 ani de când mă dau p'aici. Şi ia uite, colacul peste pupăză este asigurat de un şmenar tv de alba-neagra care s-a apucat de cronică de film de artă. Bă, scârţâie ceva”, a scris actriţa într-un mesaj publicat pe Facebook.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
scoatere,
film,
refuz,
aur,
actrita,
urs,
mesaj,
publicare,
berlin,
premiat

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.