Daimler a inaugurat la Sebeş încă o unitate de montaj cutii de viteză pentru Mercedes-Benz

Postat la 10 ianuarie 2014 53 afişări

Star Transmission, deţinută de concernul german Daimler, a inaugurat joi, la Sebeş, o unitate de montaj cutii viteză cu dublu ambreiaj pentru autoturismele Mercedes-Benz, investiţia pentru hala de producţie cu o suprafaţă de circa 13.000 de metri pătraţi fiind de aproape 40 milioane euro.

Daimler a inaugurat la Sebeş încă o unitate de montaj cutii de viteză pentru Mercedes-Benz

 Construcţia a fost finalizată în zece luni, iar unitatea include linii moderne de montaj, spaţii pentru birouri, depozitare şi logistică.

"Extinderea capacităţilor de producţie de la Star Transmission sprijină producţia suprasolicitată din Germania. Autoturismele Mercedes-Benz care funcţionează cu acest model de cutie de viteză se bucură de mare succes", se arată într-un comunicat al filialei producătorului auto german.

Cei 150 de muncitori ai fabricii au beneficiat de o specializare de aproximativ un an la centrul de dezvoltare Daimler din Untertürkheim, Germania.

"Nu există diferenţe calitative între o cutie de viteză produsă în Germania şi una produsă în Romania", a declarat, în comunicat, administratorul companiei Star Transmission, Bernd Krottmayer.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/daimler-a-inaugurat-la-sebes-inca-o-unitate-de-montaj-cutii-de-viteza-pentru-mercedes-benz-11880420
11880420
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.