Dacia donează tablete şi materiale sanitare pentru şcolile şi liceele din Argeş şi Dâmboviţa

Autor: Bogdan Alecu Postat la 10 septembrie 2020 48 afişări

Dacia donează tablete şi materiale sanitare pentru şcolile şi liceele din Argeş şi Dâmboviţa

100 de elevi din judeţele Argeş şi Dâmboviţa vor rimi tablete donate de Fundaţia Groupe Renault România, în parteneriat cu Automobile Dacia. Beneficiarii sunt elevi din ciclurile primare,  gimnaziale şi de liceu cu profil tehnologic, proveniţi din medii defavorizate, în comunităţile rurale şi urbane.

În plus, 50 000 de măşti textile (tip 3 pliuri) şi aproximativ 2 000 de litri de dezinfectant (utilizat pentru dezinfectarea mâinilor şi a suprafeţelor) îi vor proteja pe elevi şi personalul didactic şi administrativ din şcoli şi licee din Argeş de răspândirea virusului COVID – 19, în cazul orelor desfăşurate cu prezenţă fizică. Donaţia de măşti, respectiv dezinfectant, este susţinută în parteneriat cu furnizorii români, Francesca şi Divvos Group.

În Argeş, predarea materialului didactic a avut loc joi, 10 septembrie, la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş, în prezenţa reprezentanţilor instituţiei, a unor directori de şcoli şi licee, dar şi a oficialilor companiei. În perioada imediat următoare, urmează ca donaţia similară să ajungă şi în judeţul Dâmboviţa.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
arges,
dambovita,
licee,
scoli,
tablete,
dacia,
elevi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.