CUTREMUR cu magnitudinea de 6,3 grade, produs pe insula Lombok din Indonezia

Autor: Mircea Olteanu Postat la 19 august 2018 37 afişări

Un siesm de suprafaţă cu magnitudinea de 6,3 grade s-a produs duminică pe insula Lombok din Indonezia, la doar două săptămâni după ce un cutremur devastator în această zonă a cauzat peste 400 de decese, anunţă Institutul american de geofizizică (USGS).

Cutremurul s-a produs la adâncimea de 7,9 de kilometri. Epicentrul a fost la 6 kilometri vest-sud-vest de localitatea Belanting, la 21 de kilometri nord-nord-vest de Labuan Lombok şi la 58 de kilometri nord de oraşul Mataram.

În urma seismului nu au fost semnalate victime ori daune materiale semnificative, a declarat Sutopo Purwo Nugroho, purtătorul de cuvânt al Agenţiei pentru gestionarea dezastrelor din Indonezia, citat de agenţia de ştiri Reuters.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
INDONEZIA,
CUTREMUR,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.