Cum să faci bani cu ajutorul Facebook. Metoda pe care puţin oameni o ştiu

Postat la 09 decembrie 2015 3630 afişări

Cum să faci bani cu ajutorul Facebook. Metoda pe care puţin oameni o ştiu

Grupurile de Facebook au devenit tot mai populare, sunt uşor de creat şi de administrat, există tehnici prin care numărul de membri poate creşte destul de rapid şi în plus aveţi variante prin care puteţi monetiza publicul.

Grupurile de Facebook au început să devină din ce în ce mai populare deoarece, spre deosebire de o pagină cu „like-uri”, aici i se poate permite oricui să posteze conţinut, grupul poate fi făcut secret, iar cei din afară nu pot vedea conţinutul.

În continuare aveţi un mic ghid despre cum puteţi face un grup de Facebook, care sunt tehnicile de mărire a numărului de membri, dar şi cum puteţi obţine chiar şi bani de pe urma unui grup important şi cu expunere mare. Iată şi o listă cu cele mai mari grupuri de Facebook din România.

Crearea unui grup de Facebook

Crearea unui grup de Facebook este foarte simplă şi se face în doar câţiva paşi. În primul rând trebuie să te loghezi în contul tău de Facebook şi să accesezi pagina principală.

Pe coloana din stânga, sub numele tău, paginile favorite şi Apps îţi apar grupurile în care eşti membru şi titlul „Groups”. În momentul în care treci cu mouse-ul peste numele „Groups”, în dreapta lui îţi va apărea opţiunea „More” pe care trebuie să o selectezi.

Cititi mai multe pe www.Playtech.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-sa-faci-bani-cu-ajutorul-facebook-metoda-pe-care-putin-oameni-o-stiu-14913874
14913874
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.