Cum să creezi o operă de artă din hârtie

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 26 ianuarie 2019 138 afişări

Unii se joacă cu hârtia pliind-o în diverse forme, alţii creează decoraţiuni mai simple sau mai complexe tăind-o şi realizând uneori adevărate opere de artă, cum ar fi cele ieşite din mâinile artistei britanice Pippa Dyrlaga.

Cum să creezi o operă de artă din hârtie

Acesteia îi place să se joace cu foile de hârtie, care, în opinia sa ascund numeroase posibilităţi de exprimare, reuşind să taie cu mare precizie tot felul de forme de animale şi plante, foarte detaliate. Printre cele mai spectaculoase creaţii ale sale se numără şerpi, pisici, păsări, peşti sau flori, iar alegerea acestei modalităţi de expresie artistică, spune Pippa Dyrlaga, se datorează costului redus al materialelor şi uşurinţei depozitării lucrărilor, elemente foarte importante la începutul carierei sale, de pe vremea studenţiei. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.