Donald Trump a SEMNAT decretul pentru reluarea temporară a activităţilor agenţiilor guvernamentale

Autor: Mihai Draghici Postat la 26 ianuarie 2019 99 afişări

Preşedintele SUA, Donald Trump, a semnat sâmbătă ordonanţa executivă care prevede reluarea temporară a activităţilor agenţiilor guvernamentale federale, în contextul impasului bugetar, informează site-ul agenţiei Associated Press.

Donald Trump a semnat ordonanţa executivă în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă (sâmbătă dimineaţă, ora României). Decretul prezidenţial, aprobat rapid de Senat şi de Camera Reprezentanţilor, prevede fonduri pentru agenţiile guvernamentale până pe 15 februarie. În această perioadă, Donald Trump va continua negocierile cu liderii opoziţiei democrate pentru a obţine 5,7 miliarde de dolari în scopul construirii unui zid la frontiera Statelor Unite cu Mexicul.

Preşedintele SUA anunţase vineri seară că a ajuns la un acord temporar pentru încetarea celui mai lung blocaj guvernamental din istoria Statelor Unite. "Sunt foarte mândru să anunţ astăzi că am ajuns la o înţelegere pentru a pune capăt blocajului guvernamental şi pentru a redeschide agenţiile federale", a declarat liderul de la Casa Albă.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SUA,
POLITICĂ,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.