Obiectele politicienilor, de vânzare pe internet. Cel mai „scump” este un fost preşedinte | FOTO

Autor: Catalina Iordache Postat la 26 ianuarie 2019 44 afişări

Obiecte care au aparţinut politicienilor şi materiale electorale au fost scoase la vânzare pe internet, pe site-urile de profil. Colecţionarii pot achiziţiona de la primul afiş electoral al PNŢCD, în valoare de 65 de lei, până la un tablou cu fostul preşedinte Ion Iliescu, cu preţul de 2.700 euro.

Un tabou pictat în ulei cu portretul fostului preşedinte Ion Iliescu se vinde cu 2.700 de euro. Persoana care a pus anunţul informează că preţul este negociabil.

„Tablou - Portretul fostului Preşedinte al României - Ion Iliescu. Pictură în ulei pe carton cu passepartout lat şi dublu din 2 culori, înrămat şi cu geam”, se arată în anunţ.

Primul afiş electoral al Partidului Naţional Ţărănesc, din 1990, este vândut cu 65 lei. ”„Raritate”, se arată într-un anunţ.

Cartea „Cultură românească şi identitate Europeană”, scrisă de Ion Iliescu, se vinde pentru 49,99 lei, însă are şi autograful fostului preşedinte.

„Cartea din imagini, puţin folosită, în stare foarte bună”, susţine cel care a pus anunţul.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
POLITICIENI,
OBIECTE,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.