Juan Guaido ia în considerare să îi acorde amnistie lui Maduro dacă acceptă să predea puterea

Postat la 25 ianuarie 2019 96 afişări

Liderul opoziţiei din Venezuela, Juan Guaido, a declarat că va lua în considerare să îi acorde amnistie lui Nicolas Maduro dacă acceptă să predea puterea, dar că va trebui să analizeze situaţia întrucât îl consideră vinovat de victimele protestelor de zilele trecute, relatează El Mundo.

Juan Guaido ia în considerare să îi acorde amnistie lui Maduro dacă acceptă să predea puterea

Într-un interviu acordat postului de televiziune american de limbă spaniolă Univision, Guaido a declarat că ”în perioadele de tranziţie s-au întâmplat lucruri similare (...) nu putem exclude niciun element, dar trebuie să fim foarte puternici pentru viitor (...) mai ales pentru a ne ocupa de urgenţele umanitare”.

Imterviul a fost realizat prin intermediul Skipe dintr-o locaţie necunoscută.

Guaido l-a făcut responsabil pe Maduro de victimele protestelor din această săptămână faţă de guvernul socialist. Potrivit unor ONG-uri au existat 26 de morţi, care au fost împuşcaţi în timpul manifestaţiilor care au început luni în urma unei revolte a 27 de militari.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
acordare,
acceptare,
amnistie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.