Cum reuseste familia Ţărmure din Bistrita să facă 14 milioane de euro

Autor: Laurentiu Cotu Postat la 27 aprilie 2023 173 afişări

Cum reuseste familia Ţărmure din Bistrita să facă 14 milioane de euro

Familia Ţărmure din Bistriţa a ajuns la afaceri de peste 14 mil. euro cu distribuitorul de materiale electrice şi corpuri de iluminat Tub Integral

Distribuitorul de materiale electrice şi corpuri de iluminat Tub Integral, controlat de familia Ţărmure din Bistriţa, a raportat pentru 2022 o cifră de afaceri de 70,6 mil. lei (14,3 mil. euro), în creştere cu aproximativ 31% faţă de anul anterior, potrivit calculelor ZF pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor.

Compania a realizat anul trecut un profit net de 6,4 mil. lei (1,3 mil. euro), mai mult cu 18% faţă de anul precedent, când Tub Integral a obţinut un câştig net de 5,4 mil. lei (1,1 mil. euro), conform datelor publice. Distribuitorul bistriţean de materiale electrice şi corpuri de iluminat a ajuns anul trecut la un număr mediu de 29 de angajaţi.

Compania din Bistriţa comercializează cabluri electrice, accesorii pentru cabluri electrice, aparataje, tuburi de protecţie şi materiale electroizolante pentru industria energetică şi pentru lucrări mari de infrastructură, dar şi sisteme de iluminat pentru construcţii civile şi industriale, automatizări, tablouri electrice, sisteme de iluminat stradal sau sisteme de iluminat decorative. Tub Integral are în portofoliul branduri precum Legrand, Schneider, Eaton, Gewiss sau Philips. Compania a fost fondată în anul 2001 la Bistriţa de către antreprenorii Radu şi Maria Ţărmure.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.