Cum o să arate parcul Star Wars de la Disneyland - GALERIE FOTO

Postat la 17 august 2015 64 afişări

Bob Iger, CEO-ul Disney, a anunţat în cadrul Disney D23 Expo că Disney va construit un parc tematic Star Wars, scrie The Verge.

Disney va extinde parcul Disneyland din Anaheim, California şi  pe cel din Orlando, Florida pentru a construi parcuri tematice Star Wars. Porţiunea Star Wars se va întinde pe 5,6 hectare (peste 50.000 de metri pătraţi).

Vizitatorii se vor putea îmbarca la bordul navei spaţiale Milennium Falcon şi să pornească într-o misiune secretă. Parcul va fi populat cu personaje din noul film Star Wars, precum şi personaje din trilogia originală. De asemenea, turiştii vor putea sta şi discuta într-o cantină veritabilă, la fel ca cele imaginate în film.

"Vom crea o lume fascinantă care reprezintă cea mai mare extindere a unui parc Disney de până acum. Aceste noi locaţii vor transporta turiştii pe o  planetă din universul Star Wars", a declarat Bob Iger.

Parcul promite să ofere o experienţă captivantă, care să le permită vizitatorilor să se smită într-o galaxie îndepărtată, unde toată lumea, inclusiv comercianţi, care o să se comporte ca într-un film Star Wars.

Nu a fost stabilită o dată pentru deschiderea parcului, doar o promisiune "în curând".

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-o-sa-arate-parcul-star-wars-de-la-disneyland-galerie-foto-14678517
14678517
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.