Belinda Bencic, după finala cu Simona Halep: "A fost o bătălie mentală". Halep: "Nu era posibil să continui"

Autor: Leila Bolat Postat la 17 august 2015 205 afişări

Jucătoarea elveţiană Belinda Bencic, locul 20 WTA, a declarat, duminică, după finala Rogers Cup, câştigată în faţa Simonei Halep, că îi pare rău că meciul s-a încheiat cu abandonul româncei, ea menţionând că această confruntare a fost foarte dificilă, "o bătălie mentală".

"Este extraordinar că am câştigat. Îmi pare rău că finala s-a încheiat astfel, sper că Simona se va reface pentru turneul următor. Pentru mine a fost o săptămână incredibilă. A trebuit să lupt mult astăzi. A fost un meci foarte solicitant mental. Simona dă toate mingile înapoi aşa că e greu împotriva ei. A fost o bătălie mentală", a spus Bencic.

Anterior, Simona Halep a declarat că îi pare rău că nu a putut să evolueze până la final, dar a adăugat că nu era posibil să continue.

"În primul rând vreau să o felicit pe Belinda (Bencic), a avut o săptămână extraordinară. Ai cucerit un titlu foarte important. Îmi pare rău că nu am putut să joc până la final. Nu era posibil să continui. Vă mulţumesc tuturor că aţi venit să mă susţineţi", a spus Halep după finala cu Belinda Bencic.

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2, a abandonat, duminică, finala turneului de categorie Premier 5 de la Toronto, disputată cu elveţianca Belinda Bencic, locul 20 WTA, la scorul de 6-7 (5), 7-6 (4), 0-3, meci în care a românca a acuzat probleme medicale.

Halep a renunţat după două ore şi jumătate de joc. Pe parcursul întâlnirii, românca a apelat de mai multe ori la interveţia personalului medical al turneului, pentru o accidentare la piciorul stâng, dar şi pentru o stare de rău general.

Următoarea competiţie la care va participa Simona Halep este turneul de la Cincinnati, tot din categoria Premier 5, care va începe luni. Jucătoarea din Constanţa este cap de serie numărul 3 şi va evolua direct în turul al doilea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TENIS,
BENCIC,
HALEP
/actualitate/belinda-bencic-dupa-finala-cu-simona-halep-a-fost-o-batalie-mentala-halep-nu-era-posibil-sa-continui-14677598
14677598
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.