Statele Unite, ameninţate cu RĂZBOIUL! "Nu mai suntem în trecut, când trebuia să contracarăm armele nucleare americane cu puştile"

Autor: Bogdan Stanescu Postat la 17 august 2015 6805 afişări

Statele Unite, ameninţate cu RĂZBOIUL! "Nu mai suntem în trecut, când trebuia să contracarăm armele nucleare americane cu puştile"

Statele Unite au primit o ameninţare cu războiul.

"Nu mai suntem ceea ce eram în trecut, când trebuia să contracarăm armele nucleare americane cu puştile", a declarat un oficial. Acesta a adăugat că, în prezent, "suntem puterea invincibilă, echipată cu cele mai recente mijloace ofensive şi defensive, necunoscute de restul lumii".

VEZI AICI CE ŢARĂ A AMENINŢAT SUA CU RĂZBOIUL

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
RAZBOI,
AMENINTARE,
SUA
/actualitate/statele-unite-amenintate-cu-razboiul-nu-mai-suntem-in-trecut-cand-trebuia-sa-contracaram-armele-nucleare-americane-cu-pustile-14677354
14677354
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.