Cum au ajuns buzoienii să folosească bondarii în loc de pesticide

Postat la 14 aprilie 2019 63 afişări

Bondari în loc de stimulent de coacere şi prădători naturali pentru daunători. Aşa sunt crescute legumele în mai multe sere din localitatea Cochirleanca din Buzău, agricultorii spunând că roşiile produse natural sunt mai gustoase, chiar dacă sunt mai scumpe.

Cum au ajuns buzoienii să folosească bondarii  în loc de pesticide

Este forfotă mare, în această perioadă, în serele din Buzău. Oamenii culeg roadele muncii lor, şi anume legumele care de altfel le asigură şi traiul de zi cu zi.

Primele care au ajuns pe tarabe sunt roşiile.

Printre agricultorii care se pot lăuda că produc legume sănătoase se numără şi Mircea Tatu, din Cochirleanca. Bărbatul are 12 solarii care se întind pe o suprafaţă de 9.000 de metri pătraţi. Nu prea are timp să stea. Este mult de muncă în această perioadă, chiar dacă este ajutat de familie.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
legume,
buzau,
agricultori,
crestere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.