Cum arată unul dintre cele mai moderne ştranduri cu apă sărată din România - GALERIE FOTO

Postat la 02 august 2018 1885 afişări

Foisoare, plaja cu nisip, plaja cu iarba, sezlonguri si terenuri pentru tenis ori fotbal si bazine cu apa termala pentru adulti si copii.

Sunt doar cateva dintre minunatiile cu care sunt asteptati vizitatorii, la cel mai nou strand din judet, care si-a deschis portile sambata, in comuna Lovrin, unde au fost repuse in valoare apele termale. Din pacate, in prima zi de functionare, vremea n-a fost prea prietenoasa.

Dupa mai bine de un an in care muncitorii au lucrat din greu, acum locuitorii comunei se pot lauda cu conditii mai ceva ca la oras. Strandul cu apa termala din Lovrin a fost complet refacut.

„In 2016 in primavara am inceput. Au durat lucrarile cam doi ani de zile. Nu s-a lucrat efectiv doi ani pentru ca au mai fost si perioadele de iarna. Am incercat in prima faza sa-l reparam, dar ne-am dat seama ca nu se poate repara decat daca facem o reparatie capitala. Practic, din bazin nu a mai ramas decat jumatate pentru ca restul s-a demolat si s-a turnat din nou. Canalizarea, curentul electric, alimentarea cu apa, spatiile verzi, totul a fost refacut. Avem o plaja de nisip, un foisor cu gratar unde clientii pot face un gratar sa se simta ca acasa. Avem terenul de minifotbal, cateva locuri de joaca, o trambulina pentru copii, un teren de volei, panouri de baschet si un spatiu verde„, a spus administratorul strandului.

Cei care vor sa vina la strandul din Lovrin trebuie sa stie ca biletul de intrare costa 20 de lei pentru adulti si 10 lei pentru copii si pensionari.

Iar daca isi doresc sa mai ramana in zona, complexul ofera si locuri de cazare, chiar in incinta strandului, intr-o pensiune complet renovata, scrie opiniatimisoarei.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.