Cum arată şi cât costă casa lui Celine Dion. Are un parc acvatic, chiar şi un râu artificial - GALERIE FOTO

Postat la 03 februarie 2017 667 afişări

Cum arată şi cât costă casa lui Celine Dion. Are un parc acvatic, chiar şi un râu artificial - GALERIE FOTO

Cântăreaţa canadiană Celine Dion a scăzut de la 72,5 milioane la 38,5 milioane de dolari preţul de vânzare al proprietăţii sale din Palm Beach (Florida), din cauza dificultăţii de a găsi un cumpărător.

Locuinţa lui Celine Dion din Jupiter Island deţine17 dormitoare, 24 de băi, un teren de tenis, trei piscine, terasă cu şemineu, parc acvatic, jacuzzi, ba chiar şi cu un râu artificial.

Livinguri imense, candelabre cum numai în filme poţi vedea, canapele şi scaune din piele. Iar dormitorul principal are plasmă încorporată în tavan, cu o oglindă vintage deasupra patului imens şi cu o privelişte de nedescis.

În fabuloasa vilă predomină albul şi florile care sunt nelipsite de pe orice măsuţă din living sau de pe hol.Casa dispune şi de un parc acvatic şi de tobogane unde se pot juca copiii în linişte.

VEZI AICI GALERIA FOTO

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.