Dragnea: Iohannis este autorul moral al violenţelor de azi-noapte

Postat la 02 februarie 2017 223 afişări

PSD nu renunţă la ordonanţa privind modificarea codurilor penale. Ministrul Justiţiei, Florin Iordache, a declarat, la ieşirea de la şedinţa Comitetului Executiv al PSD, care s-a încheiat după mai bine de trei ore, că ordonanţa îşi va produce efectele şi că nu îşi dă demisia. "OUG e în Parlament, cu siguranţă Parlamentul va lua cea mai bună (n.r - decizie). Îşi va produce efectele", a spus Iordache. Liderul PSD, Liviu Dragnea, urmează să susţină o declaraţie de presă. Dragnea a fost întâmpinat la intrarea în sală de mai mulţi parlamentari USR şi PNL, care i-au strigat "Hoţii!", el replicându-le: "Aţi venit cu bâtele? Aveţi şi petardele?".

Dragnea: Iohannis este autorul moral al violenţelor de azi-noapte

"Am dicutat împreună cu toţi colegii din ţară despre situaţia politică actuală. PSD e un partid care a câştigat alegerile în mod corect. În această lună de guvernare, Guvernul a exercitat puterea în mod legitim în baza votului primit în Parlament. Guvernul şi partidele care îl susţin sunt în continuare determinaţi să exercităm atât puterea executivă cât şi cea legislativă într-un mod legitim. Considerăm că orice încercare de subminare a activităţii guvernului e o tentativă de destabilizare a ordinii de drept din România. A fost şi un vot de încreedre pentru guvern. S-a reconfirmat susţinerea în unanimitate a PSD pentru guvernul Grindeanu", a spus Dragnea. 

"Campania de minciună practicată în ultimele zile. Şi eu dacă aş fi stat în ultimele zile la TV fără să mă uit la ce a adoptat Guvernul aş fi ieşit în stradă.

E important ca aceste opinii să se exprime fără violenţă. Situaţia din Piaţa Victoriei nu cred că e situaţia pe care şi-au dorit-o cei care au ieşit. Rugămintea noastră este să se delimiteze de aceste grupări.

Nu ştiu în mintea bolnavă a cui s-a născut acest plan pentru ca azi-noapte să se ajungă la violenţe.

Vreau să felicit atât ministrul de Interne, cât şi Jandarmeria cât şi celelalte structuri ale MAI care au acţionat exemplar.

Preşedintele României e autorul moral al violenţelor de azi-noapte", a mai spus Dragnea.

"OUG e în Parlament, cu siguranţă Parlamentul va lua cea mai bună (n.r - decizie). Îşi va produce efectele", a declarat ministrul Justiţiei, Florin Iordache, la ieşirea de la şedinţă.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.