Cum arată planurile Germaniei pentru un viitor fără carburanţi

Postat la 03 martie 2019 175 afişări

Producătorii germani de automobile vor să investească aproape 60 de miliarde de euro (68 de miliarde de dolari), în următorii trei ani, în maşini electrice şi automate, susţine preşedintele Asociaţiei Industriei auto din Germania (VDA), Bernhard Mattes, citat de site-ul agenţiei de ştiri Reuters.

Cum arată planurile Germaniei pentru un viitor fără carburanţi

„Vom investi peste 40 de miliarde de euro în mobilitate electrică, în următorii trei ani, şi alte 18 miliarde de euro în digitalizare şi în automobile conectate şi autonome”, a declarat Bernhard Mattes, sâmbătă, înaintea Salonului Auto Internaţional de la Geneva, care va avea loc între 7 martie şi 17 martie.

Gama de modele de automobile electrice produse în Germania se va tripla în următorii trei ani, ajungând la aproximativ 100 de modele, conform preşedintelui VDA.

Citiţi mai mult pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
germania,
planuri,
miliarde

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.