Creşte numărul localităţilor din Ilfov cu rată de infectare peste 6 la mie

Autor: Andreea Tobias Postat la 27 septembrie 2021 46 afişări

Creşte numărul localităţilor din Ilfov cu rată de infectare peste 6 la mie

Rata de infectare în 13 localităţi din judeţul Ilfov a trecut, luni, de 6 cazuri la mia de locuitori. Duminică erau 9 localităţi cu incidenţă mai mare de 6 cazuri la mia de locuitori.

Este vorba despre Afumaţi - 8,58 la mie, Berceni - 7,40, Brăneşti - 6,47, Bragadiru - 8,23, Chiajna - 7,99, Dărăşti Ilfov - 6,64, Dobroeşti - 9,31, Măgurele - 6,75, Mogoşoaia - 8,68, Otopeni - 7,22, Popeşti-Leordeni - 7,24, Ştefăneştii de Jos - 6,44 şi Voluntari - 7,66 la mie.

Duminică, pentru Bragadiru, Mogoşoaia şi Dobroeşti Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis carantină de noapte toată săptămâna.

Măştile de protecţie trebuie purtate în spaţii publice precum pieţe, târguri, talciocuri, staţii pentru transportul în comun şi pe o rază de 50 de metri în jurul şcolilor.

Se interzice organizarea de nunţi şi botezuri, cursuri de instruire pentru adulţi şi conferinţe.

Activitatea în baruri cluburi şi discoteci este închisă.

Carantina nu se aplică persoanelor vaccinate împotriva virusului Sars-Cov-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare şi care fac dovada îndeplinirii aceste condiţii prin intermediul certificatului de vaccinare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ilfov,
incidenţă,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.