Crainicul veteran Ed Schultz s-a stins din viaţă la vârsta de 64 de ani

Autor: Alex Ciutacu Postat la 06 iulie 2018 40 afişări

Crainicul veteran Ed Schultz s-a stins din viaţă la vârsta de 64 de ani

Ed Schultz, fostul realizator TV din cadrul MSNBC, care a găzduit recent un show finanţat de o organizaţie rusească, a murit săptămâna aceasta la vârsta de 64 de ani, potrivit CNN.

Moartea lui Schultz a fost confirmată de Russia Today America, outletul de presă finanţat de ruşi, unde fost crainic găzduia emisiunea „News With Ed”.

„Noi la RT America suntem trişti să anunţăm decesul lui Edward Andrew Schultz”, a transmis reţeaua. „Ed Schultz s-a stins din viaţă în dimineaţa de 5 iulie în casa lui din Washington, D.C. Anunţul a fost un şoc pentru noi cei de aici de la RT America”.

Cariera sa a început cu un show de radio în Fargo, Dakota de Nord, dar a devenit cunoscut la nivel naţional prin MSNBC, unde a fost gaza unui show timp de şase ani, până ca acesta să fie anulat în 2015.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
viata,
deces,
finantare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.