Costin: Sub 10 la sută dintre firme comunică agenţiilor de ocupare a forţei de muncă posturile vacante pe care le au

Postat la 05 februarie 2014 45 afişări

Mai puţin de 10 la sută dintre firme comunică agenţiilor de ocupare a forţei de muncă posturile vacante pe care le au, a declarat, miercuri, preşedintele Blocului Naţional Sindical (BNS), Dumitru Costin, ministrul Muncii Mariana Câmpeanu anunţând că va demara o campanie naţională în acest sens.

Costin: Sub 10 la sută dintre firme comunică agenţiilor de ocupare a forţei de muncă posturile vacante pe care le au

 "Sub zece la sută dintre firme îşi comunică nevoile privind forţa de muncă. Este un univers uriaş de oportunităţi de locuri de muncă", a declarat preşedintele Blocului Naţional Sindical la lansarea, de către Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice (MMFPSPV), a două proiecte-pilot pentru tineri.

Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, a declarat că va iniţia o campanie naţională în acest sens, dorind ca fiecare companie în parte să fie contactată şi convinsă să înregistreze la agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă posturile vacante pe care le are.

"Am făcut apel către angajatori să ne comunice nu neapărat locuri de muncă vacante, dar şi ce le este necesar, pentru ca în funcţie de nevoile lor să putem face planul de formare profesională. Am cerut să ne transmită care ar fi necesarul de posturi pentru următorii ani", a declarat Mariana Câmpeanu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/costin-sub-10-la-suta-dintre-firme-comunica-agentiilor-de-ocupare-a-fortei-de-munca-posturile-vacante-pe-care-le-au-12027172
12027172
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.